LCHF-raggmunk med fläsk, mjölkfri

Eftersom resten av familjen fick vanlig raggmunk med fläsk idag improviserade jag ihop en mjölkfri LCHF-variant till mig själv. Det blev supergott, till och med maken instämde (han är lite skeptisk.
Så här gjorde jag:
1 person (2-3 raggmunkar)
1 dl kokosmjölk (använde Santa Maria creamy coconut milk)
1 krm salt
2 tsk fiberhusk
1 ägg
Ca 1 dl riven vitkål
Ghee till stekning (eller annat matfett)
Blandande alla ingredienser utom vitkål. Hade sedan i vitkål, blandade och lät stå några minuter dra. Värmde ghee i en stekpanna, klickade i ca 0,5 dl smet och smetade ut lite. Stekta någon minut per sida.
Sen stekte jag fläsket efter och när det vet klart hällde jag lite steksky över raggmunkarna för extra god smak.
Jag hade inga lingon, så serverade med lite blåbär (men det går ju att hoppa om man vill såklart).
Maten blev supergod iaf, är supernöjd!
URL: http://blogofphoto.webblogg.se
Mumsigt :D