Att inte orka + dagens lunch

Det gör så fruktansvärt ont att inte orka allt jag skulle vilja orka. Nu i december känns det som att alla "måsten" fäller ordentliga krokben för mig.

Det är flera läkarbesök och tandläkarbesök inbokade för både mig och barnen. Det är julklappar, luciakläder, julpynt m.m. Plus allt annat. Visst, jag är inte ensam i detta, men bara vetskapen om allt som ska göras stressar mig.

Försöker minska och förenkla. Ska även försöka få flyttat flera av de planerade besöken till efter årsskiftet. För som det är just nu kan jag inte andas. 

Fick ett sammanbrott idag där jag bara grät. Är så frustrerad att jag inte orkar det jag skulle vilja orka. Är även så frustrerad att detta tar sån tid. Har varit sjukskriven (helt eller delvis) i tre månader nu och tycker det går allt för långsamt. Jobbar ju halvtid sedan i måndags, vilket faktiskt inte har funkat helt. Ska ge det någon vecka till, men tycker att det är jättetråkigt att det inte bara flyter på.

Har de senaste dagarna även märkt att magen börjar säga ifrån. Gissar att den inte heller är så pigg på stress. Känns ju sådär kul.

Så min plan för imorgon är att fundera över hur jag kan förenkla och förbättra min situation. Vad kan jag ta bort? Vilka läkarbesök/tandläkarbesök kan flyttas fram till efter årsskiftet? Vad kan jag be andra att hjälpa mig med? För jag klarar nog inte detta helt själv. Hmm...

Bild från dagens lunch, kycklingcurrygryta med grönsaker.

Lyckligaste livet - LCHF mot ulcerös kolit

Är en småbarnsmamma som efter att ha kraschat av stress försöker finna balans och må bra igen. Försöker med kost, motion och inre sökande att hitta dit. Äter sedan augusti 2015 mjölkfri LCHF-kost, främst för att läka ut den ulcerös kolit (kronisk tarmsjukdom) som jag nyligen fått veta att jag har, men även för att må bättre psykiskt. Är just nu sjukskriven för utmattning och gör allt för att bli bra igen.

RSS 2.0