Sockerdetox och bättre mående

Har haft några dagar utan större lust att vara aktiv på blogg och andra forum. Har istället vänt mig inåt och fokuserat på vad som är viktigt för mig.

Det har funkat bra att jobba 25%, även om sömnen blev ordentligt störd förra veckan samt att jag är helt slut och måste lägga mig när jag kommer hem.

Jag mår bättre, sakta, sakta mår jag allt bättre. Och ju bättre jag mår, ju mer inser jag hur dåligt jag tidigare mått. Jag inser också hur jag varit fast i ett sockerberoende under många år, som jag fortfarande får kämpa med. Jag har gömt mig bakom detta för att slippa känna och nu när sockret inte längre finns i mitt liv kommer livet sakta tillbaka till mig.

Jag har fortfarande dåliga dagar, men jag har BRA dagar!!! Jag vill inte längre att dagarna bara ska gå i väntan på att allt ska bli bättre och jag känner mig otroligt tacksam över allt som jag faktiskt har.

Här kommer även en lunchbild. Torsk med bacon och hemmagjord räkröra:


Lyckligaste livet - LCHF mot ulcerös kolit

Är en småbarnsmamma som efter att ha kraschat av stress försöker finna balans och må bra igen. Försöker med kost, motion och inre sökande att hitta dit. Äter sedan augusti 2015 mjölkfri LCHF-kost, främst för att läka ut den ulcerös kolit (kronisk tarmsjukdom) som jag nyligen fått veta att jag har, men även för att må bättre psykiskt. Är just nu sjukskriven för utmattning och gör allt för att bli bra igen.

RSS 2.0