LCHF-kladdkaka

Eftersom sötsuget inte ger sig bestämde jag mig för att testa att göra kladdkaka LCHF-style. Använde ett recept med mandelmjöl där jag bytte ut smör mot kokosolja. Blev gott, men tycker mandelmjölet ger lite mycket karaktär åt konsistensen, så nästa gång försöker jag nog hitta ett recept med annan ingrediens istället.
Sötsuget är tyvärr fortfarande kvar. Känns som att 2,5 månader utan socker eller stärkelse (förutom grönsaker) borde ha hjälpt, men inte. Börjar mer och mer inse vilket sockerberoende jag faktiskt måste ha. Denna helgen med allt godis och den stora påsen med lösgodis som ligger kvar i skåpet gör det extra svårt.
Recept på kladdkaka:
Blanda 1dl Ica sötströ, 2 dl mandelmjöl, 2 msk kakao och 2krm vaniljpulver. Tillsätt två ägg och 1 dl kokosolja och blanda ihop. Smörj och bröa en form med mandelmjöl och klicka i smeten. In i ugnen ca 13 min i 175 grader. Färdigt!